×

BLOGG

Här ger vi dig dom senaste nyheterna inom Fönsterputsning och inspiration.

 

RSS

Fönsterputs – Tips och tricks för en skinande ren utsikt

5 Mar 2023

Fönsterputs – Tips och tricks för en skinande ren utsikt

Fönsterputsning är en uppgift som många av oss helst skulle undvika. Det kan vara tidskrävande, svårt att nå och det är lätt att få ojämna resultat. Men med några enkla tips och tricks kan du uppnå en skinande ren utsikt utan att behöva anlita professionell hjälp. I den här bloggposten kommer vi att gå igenom några av de bästa metoderna för att rengöra dina fönster, och ge dig råd om hur du kan undvika vanliga misstag.

Välj rätt verktyg för fönsterputsning

Blanda din egen fönsterputsning

Undvik vanliga misstag vid fönsterputsning

Använd rätt typ av papper eller trasa

Putsa inte fönster i direkt solljus

Undvik att tvätta fönstren när det regnar

Välj rätt verktyg för fönsterputsning För att få bästa möjliga resultat är det viktigt att använda rätt verktyg för fönsterputsning. En vanlig misstag är att använda en vanlig trasa eller papper för att torka av fönstret. Detta kan dock lämna små partiklar eller fibrer som fastnar på fönstret och gör det svårt att få en jämn och ren yta. Använd istället en mikrofiberduk, som är utformad för att torka av fönster utan att lämna några rester. För att nå högre fönster kan du använda en fönsterputsare med teleskopskaft, som gör att du kan nå upp till de högsta fönstren utan att behöva stå på en stege.

Blanda din egen fönsterputsning

Att köpa en färdig fönsterputsning kan bli dyrt i längden. Istället kan du göra din egen fönsterputsning med hjälp av enkla ingredienser som vinäger och vatten. Blanda en del vinäger med två delar vatten och häll lösningen i en sprayflaska. Spraya lösningen på fönstret och torka sedan av med en mikrofiberduk för att få en skinande ren yta.

Undvik vanliga misstag vid fönsterputsning

För att få bästa resultat vid fönsterputsning är det viktigt att undvika vanliga misstag som kan påverka resultatet. En av de vanligaste misstagen är att använda för mycket vatten när du tvättar fönstret. Detta kan leda till att vatten droppar ner på ramen och orsakar fläckar. En annan vanlig misstag är att putsa fönster i direkt solljus. Detta kan orsaka att fönsterputsningen torkar för snabbt och lämnar ränder eller fläckar.


Gilla gärna också vår Facebook-sida

Facebook

foretagsbloggar.nu

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Kontakta oss idag för ett bra pris på Fönsterputs i Stockholm. Vi svara alltid inom 1 timme

Gratis offert